JOULUKSI KALANNAHKAISET KÄSILAUKUT JA ASUSTEET

Suomessa valmistettu nahka-artesaanien käsityönä

Erityinen laukku erityiselle ihmiselle

Vastuullinen joululahja on tämän joulun paras lahja

 

V LAUKKU

W LAUKKU

Viona Blu on kahden sisaruksen, vuonna 2013 perustama suomalainen asuste brändi. Viona Blun kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa, ja brändi on ollut ensimmäisiä ekologista kalannahkaa tuotteissaan hyödyntäviä kotimaisia muotiyrityksiä.

Viona Blu haastaa ajattelemaan luksusta uudelleen. Yrityksen avainarvoja ovat lähituotanto, käsityöläisyys, vastuullisuus ja kestävyys. Brändi ja sen tuotteet on luotu kestämään aikaa, ja siksi mallisto on pitkäikäinen, eikä uudistu muodin sykleissä. Viona Blun laukkujen kalannahka tulee Islannista ruokateollisuuden sivutuotteena. Kalannahan työstäminen on monivaiheinen prosessi, joka vaatii suomalaisten nahka-artesaanien rautaista ammattitaitoa.

Mutta kuka on Viona Blu? Hän on hyväsydäminen, uudistusmielinen ja rohkea, sääntöjen ja ennakkoluulojen rajoittamassa maailmassa tietään luoviva voimahahmo ja luontoa rakastava mielikuvitusnainen. Hänenlaisensa naiset toimivat inspiraationa Viona Blu -brändille.

CLUTCH 2.3

KORUT JA ASUSTEET

Viona Blun päämateriaalina on ollut alusta alkaen ekologinen kalannahka. Kalannahka on aina uniikki ja kestävä materiaali. Sen valmistaminen on monivaiheinen projekti, mutta lopputulos on sen arvoinen. Kalannahka tulee meille ruokateollisuuden sivutuotteena, pääsääntöisesti käytämme lohen nahkaa. Kalannahan käytöllä on pitkä historia, joka liittyy vahvasti kädentaitoon. Tätä taitoa haluamme vaalia.

KALANNAHKA

VALMISTETTU SUOMESSA

Sanoma Retarget