Verkkokaupan omistaja

Yhtiö:
Viona Blu Ky

Osoite:
Männistönkatu 2 A 3
33410 TAMPERE

Yritystunnus:
FI29531753

Tausta

Viona Blu sai alkunsa rakkaudesta käsilaukkuun. Viona Blu on naisellisen hienostuneen muotokielen ja kestävän kehityksen yhtymäkohta. Viona Blu tuntee tyytyväisyyttä, kun jokin asia huokuu laatua. Yritys on perustettu kunnioituksesta luontoa kohtaan, tarpeesta kestävyyteen ja intohimosta suunnitteluun. Mielenkiinto kalannahkaa kohtaan, mestariartesaanien yksityiskohtiin keskittyvän työn arvostus ja halu käyttää aikaa parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi ovat Viona Blun kulmakiviä.  Kutsumme tätä kokonaisuutta The Nature of New Luxury, käsilaukku on mielestämme todellista luksustavain silloin, kun se on suunniteltu ja valmistettu kestäväksi luontoa kunnioittaen.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Pankkimaksut

Viona Blun verkkokaupassa voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP Pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin verkkopankkeilla. 

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa pankkisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Viona Blun verkkokaupassa voit maksaa Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard ja American Express luottokorteilla. Verkkokauppa käyttää Verified by Visa-, MasterCard SecureCode- ja American Express SafeKey -todennuspalveluita. Korttimaksut varmistetaan turvallisella maksulomakkeella, ja maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksu

Mobiilimaksut Pivo, MobilePay, Masterpass ja Transfer ovat sovelluspohjaisia ​​palveluita, jotka voivat maksaa online-ostoksista pankkisiirtotilinä tai korttimaksuina hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Lisäksi voit suorittaa siirtomaksut, jotta maksu voidaan hyväksyä missä tahansa sovelluksessa, joka tukee siirtymistä.

Pivo

Käyttöehdot ovat saatavissa Pivon verkkosivuilta: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-käyttöehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat saatavilla MobilePayn verkkosivustolla: mobilepay.com / asiakastuki / ehdot

Master Pass

Maksuehdot ovat saatavilla Masterpass-verkkosivustolla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Tilisiirto

Siirtomaksujen ehdot:
OP: n euron yleiset ehdot
Nordean siirtopalvelun ehdot
S-Pankin siirtopalvelun palvelusehdot

Ainapay

Palvelu perustuu 060605 maksupalvelunumeroihin. Maksu suoritetaan soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla audiopainosten mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumeroa kohti ja sisältää tuotteen hinnan ja palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksut veloitetaan käyttäjän laskusta.

Palvelun / matkapuhelinliittymän käyttöä koskevat rajoitukset:
Yksittäinen ostotapahtuma 52,32 euroon saakka (sis. Alv)
Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. Alv)
Enintään kaksi ostoa päivässä
Se ei toimi prepaid-liittymissä
Lisätietoja: aina.fi

Lasku- ja vuokramaksupalvelut

Laskun ja maksupalvelun Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Flex, Mash (entinen Euroloan) ja Svea. Keräilijä ja Svea tarjoavat lasku- ja maksutapoja myös yritysasiakkaille.

Tässä on joitain tarkempia ehtoja, jotka näet hyväksyessäsi maksusi. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt rahoitusyhtiön ehdot.

Keräilijän laskutusehdot ovat saatavilla myös heidän verkkosivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_EN.pdf

Tässä ovat OP: n laskun ja maksutavan kuluttajaehdot.

Lisätietoja laskuista ja maksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fi

 

Palautus

Viona Blu tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksineen ja lisävarusteineen 14 työpäivän sisällä. Vahingoittuneita tai käytettyjä palautuksia ei voida hyväksyä. 

Huomioithan, että tuotteet ja kalannahka valmistetaan suurimmaksi osaksi käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla eroja värien sävyissä ja ompelusaumojen yksityiskohdissa. Lisätietoja asiakaspalvelustamme info@vionablu.com.

Sanoma Retarget